skill points folosite la Fortune.

Discutii in romana aici.

skill points folosite la Fortune.

Postby Dnky » Sat Jun 06, 2009 3:17 pm

Bun,sa va explic:
cand a aparut harta Cross si ma bateam cu elitii de acolo aveam doar 3 skill points introduse la fortune,imi cadeau zilnic 3 iteme,cand am vazut ca sunt norocoasa am inceput sa bag urmatoarele skill p. la fortune si tot asa crezand ca sansa de iteme sa creasca,ca avem 3 skill p. introduse sau 10 nu am simtit nicio diferenta,tot 3 iteme pe zi aveam,acum am 13 skill p. introduse la fortune si daca am 1 drop pe zi si ala binenteles cizme :lol:
Un amic de-al meu in joc are peste 20 skill p. introduse la fortune si a pierdut peste 1000 soldati in lupte cu elitii sperand sa aibe ceva drop, ca intr-un final a avut sansa la o sabie de thurisaz :x
Dnky

Re: skill points folosite la Fortune.

Postby darkyndy » Sat Jun 06, 2009 4:23 pm

Este vorba de subito (oldman) presupun, am vorbit cu el ... el are noroc la drop cum am eu la dodge ... si din ce am observat jocul e facut doar din random (poate ma insel, dar slabe sanse) ... din experienta altor jocuri (din punct de vedere al programarii) se introduce o rectificare de random, ceea ce inseamna:
- luam cazul fortune, ai 10% ... (acum datorita jocului poti sa joci tot jocul si sa nu ai nici un drop).
- ce inseamna acea rectificare? - la intervale random se calculeaza cate lupte s-au terminat , cate dropuri au fost (sa spunem ca au fost 100 batalii terminate, 2 dropuri) ... la urmatoarele lupte terminate ar trebui sa ai 100% drop pentru ca acel 10% procent sa fie real ...

dar na e o parere ... stiu adminii mai bine :lol:
There are 10 kinds of people in the world, those who understand binary, and those who don't.
twitter - userscripts
(BoG- retired)
darkyndy

Postby subito » Sun Jun 07, 2009 7:28 am

Se pare ca e culmea ...cu 33 puncte la Fortune nu mai pica nici un item , chiar este random si nu conteaza cate skiluri ai.
subito

Postby Bamsy » Wed Jul 01, 2009 7:30 pm

Eu nu stiu cum au reusit ei sa testeze asa de bine fortune ala.... la 2500 stamina folosita 3 rare items....

Ca eu de la patch=ul ala mare am maxat fortune si nu am gasit decat 2 itemuri rare.... si au trecut aproape 2 saptamani.

E prea prea mult random.
Bamsy

Postby Nemros » Wed Jul 01, 2009 8:16 pm

A fost discutat la un moment dat ceea ce spune darkyndy (partea cu numar de batalii drop) insa nu s-a concretizat nimic. Pentru noi a fost mai important implementarea noului sistem de drop pentru ca cel vechi nu era suficient de flexibil.

Drop-ul de iteme rare e foarte mic (1% parca) iar cele 20 de puncte iti dau foarte putin (2%).

Mai sunt cateva probleme ce au aparut recent la drop-uri care trebuie rezolvate si o sa mai fie anumite lucruri revizuite odata cu acestea.
Game Developer for Battle of Gods
Back end development, Website functionality, Guru powers
Nemros
Game Developer

Postby undera » Thu Apr 08, 2010 1:30 pm

Lasati vrajeala cu 33 puncte la Drop . Aia inseamna 1%+3.3% deci 4.3% Drop care se rotunjeste la 4% . Asa ca dintr-o suta de batalii pica 4 arme . Cum de fapt se si intampla . Cand ajuneti si voi la 990 puncte bagate in fortune si nu va pica atunci faceti scandal .In rest sunteti doar ghinionisti , fapt demonstrat si de faptul ca v-ati nascut in tara asta si ca sunteti atat de plictisiti incat stati toata ziua si jucati BOG .
Grupul cocalarilor care beau doar apa plata cu tarie saluta birtul comunal .
undera

Return to Romanian